Ultiem genieten de beste vibrator

Happy Rabbit Beaded – Van deze vibrator word je Happy!

Dit is de topper onder de ‘Tarzan’s’ en één van mijn favorieten. Als je het mij vraagt is dit één van de beste seksspeeltjes verkrijgbaar!
Je wordt op drie manieren gestimuleerd of op één of twee manieren als je besluit dat less toch more is.  Want je kunt de functies apart van elkaar bedienden. De kop van de vibrator kun je precies tegen wordt gspot zetten terwijl de konijnen oortjes jouw clitoris verwennen. Ook zitten er draaiende balletjes halverwege de vibrator. Deze zorgen voor meer bloedtoevoer en dus opwinding en vocht door de vaginawand te stimuleren. Trouwens, deze vibrator is ook perfect als prostaat stimulator / anaal Vibrator voor dames én voor heren met ’t konijntje tegen het perineum.
De trillingen zijn intens en vrij sterk, je voelt écht dat dit een premium merk is! Het materiaal is siliconen, deze rakker kan mee onder de douche en in oplaadbaar.
Bestel ‘m hier online en ontvang er van mij nog een extra cadeautje bij en deze happy Rabbit vibrator wordt gratis bij jou thuis bezorgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *