Review Gspot seksspeeltje – Happy Rabbit Gspot stroker vibrator

De meeste dames hebben hun seksspeeltjes in ’t nachtkastje. Ik heb zelf een giga schuifkast… En ik deel graag mijn favo ontdekkingen in de wereld van de seksspeeltjes! Één van mijn persoonlijke tips voor de beste vibrators uit mijn persoonlijke collectie:

De beste G Spot vibrator
Happy Rabbit Gspot stroker

Check het filmpje, dan weet je meteen waarom! Dit seksspeeltje van Happy Rabbit is echt uniek en speciaal voor de gspot. Deze kanjer stimuleert de Gspot precies op de goede manier en jouw clitoris met krachtige trillingen. Ook apart van elkaar te bedienen, dus als één van de twee een pauze nodig heeft… Dit seksspeeltje trilt niet alleen maar maakt ook de ‘kom hier beweging’ die wordt gebruikt bij manuele stimulatie van de gspot. (Met de hand/vingers dus). Dit maakt het tot één van de beste seksspeeltjes in mijn collectie! 
 
De Happy Rabbit Gspot stroker is echt ideaal, want deze knappert kan mee onder de douche, in bad of de jacuzzi… Je kunt ‘m opladen & heeft 2 motoren (in de kop én oortjes) en heeft in totaal 15 combinaties van trillen en de ‘kom hier beweging’. Echt het perfecte seksspeeltje om de gspot mee te verwennen! 
 
Happy Rabbit seksspeeltje hebben altijd super goede trillingen en zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen. Echt een mooi premium seksspeeltje dat de moeite waard is om aan jouw collectie toe te voegen! 
 
Bestel ‘m hier online incl gratis bezorging & een cadeautje van mij!
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *