Glad en zonder scheerirritatie scheren: Femme intiem

Femme intiem & DNA Body shave

Ik had altijd veel last van scheerirritatie. En laten we eerlijk zijn: dat staat niet sexy. En ’t kriebeltje je broekje uit.. Ook nog eens. Toen ik bij Ladies Night ging werken ontdekte in Femme Intiem & DNA Bodyshave. Die laatste is officieel voor heren, maar heb ik standaard in mijn collectie. Sindsdien heb ik bijna géén last meer van bultjes, pukkeltje en een rode kriebelende huid. Ook scheer ik met deze scheer creme en een scherp mesje echt super glad. Perfect dus!

Zelf heb ik op dit moment 3 geuren in mijn collectie. Omdat de geur lekker lang blijft hangen (onder je oksels en je benen dus…) kies ik elke keer een andere geur die bij mijn mood past. Ik heb perzik, Sedcutive en DNA. De naam perzik zegt het natuurlijk al, die ruikt dus naar perzik. De Seductive heeft een verleidelijke parfum geur geïnspireerd op één van mijn best verkopende producten, de Seductive parfum met feromonen. Een de DNA is een beetje als een frisse mannendouchegel zoals Axe. Ook perfect als cadeautje of om samen te gebruiken!

Gebruik Femme intiem scheer crème met een scherp en schoon scheermesje. Als je een scheermesje bijvoorbeeld in de douche bewaard gaat ‘ie snel achteruit. Zeker een wegwerpmesje. Zorg ook dat een mesje dat je eerder hebt gebruikt écht schoon is voor je gaat scheren. Spoel het mesje af onder heet water, dan weet je zeker dat de bacteriën gedood zijn. Je kunt ook je scheermesje na gebruik voorzien van een spray toycleaner. Zo krijgen bacteriën geen kans. Om scheerirritatie te voorkomen is dit super belangrijk.

Scheer nooit droog, het beste is om te scheren onder de douche en eerst een minuut of vijf te douchen om de huid en haartjes zacht te maken. Dit overslaan kan ook zorgen voor extra scheerirritatie. Ik gebruik zelf één pompje voor een oksel, zo’n 3 a 4 voor m’n poes. Ook ná het scheren breng ik een klein beetje aan, dit verzorgt en hydrateert de huid extra. Op deze manier voorkom ik 95% van mijn scheerirritatie.

In de scheer crème zitten vitamine E en Aloe vera, dit zorgt er voor dat er geen ontstekinkjes kunnen ontstaan, verzacht en verzorgt de huid en maak je huid ook nog eens zijdezacht. Gebruik de scheer crème dus tijdens én na het scheren voor het beste resultaat. Zo zorg je er voor dat je geen last meer hebt van scheerirritatie! Één flesje gaat zo’n 9 maanden mee voor benen, oksels en poes! Super zuinig dus.

Bestel deze scheer crème online en ontvang er van mij nog een extra cadeautje bij of tijdens een Ladies Night party! 

Ladies night femme intiem scheercreme nachtkastje.nl review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *