Womanizer Starlet 2 – Review

Womanizer Starlet 2 – De pro voor elk budget

Ik was natuurlijk razend benieuwd naar de Womanizer, maar de Womanizer Pro is niet voor iedereen weggelegd. Die moet je cadeau krijgen of jezelf cadeau doen voor het halen van een mijlpaal ofzo. Maar goed nieuws is de Womanizer Starlet 2. Lekker kleurtje, mooie verpakking, handig formaat. En de geweldige Womanizer techniek natuurlijk! Kleine pufjes lucht zorgen voor een bijzondere en heftige stimulatie. Als ‘ie eenmaal goed zit is het écht een kwestie van aftellen. Ook als je niet makkelijk klaarkomt.

Bestel nu de Womanizer Starlet 2 met gratis verzending én ontvang er van mij nog een extra cadeautje bij of bestel een giftcard tijdens een Ladies Night party & bestel ‘m daarna online.

Review womanizer starten budget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *