De ultieme luchtdruk stimulator: Womanizer – Review

 

Womanizer premium

De eerste keer dat een vrouw een orgasme van een luchtdruk seksspeeltje ervaart onthoud ze altijd! Het is bijzonder, heftig, lekker, nieuw, intens, verslavend….D

Dit seksseeltje, de Womanizer, is super populair en werkt met luchtdrukstimulatie, ’t is een luchtdrukvibrator. Maar dan wel één van ’t aller beste niveau. Dit is de Tesla onder de seksspeeltjes. Ik heb een verschillende toys van Satisfyer, een airstimulator van Ladies Night Homeparties én deze Womanizer. En dat is toch wel écht een bijzonder ding. Een gegarandeerd orgasme en super bijzondere stimulatie, niet te vergelijken met andere type seksspeeltjes!

Ja, de Womanizer Premium is hartstikke duur, eigenlijk moet je ‘m ook cadeau krijgen. Als je jouw partner een écht bijzonder cadeau wil geven of je mag iets unieks uitzoeken dan is dit jouw keuze…. Geloof mij! En ook als je jezelf een écht wilt verwennen omdat je het verdient hebt is dit mijn ultieme tip! Dit ultieme seksspeeltje is chique maar ondeugend, heeft 12 standjes, is oplaadbaar, waterproof én fluisterstil!

Wil je wél een Womanizer maar dan liever een budget versie? Dan adviseer ik je te kiezen voor de Womanizer Starlet 2. Dit is een goedkope luchtdrukvibrator van Womanizer. Ik heb ‘m zelf ook en mij hoor je niet klagen! Een top alternatief als je geen Premium budget hebt maar toch ultiem wilt genieten! De Womanizer Starlet 2 heeft een lekker kleurtje, 4 standen & is oplaadbaar.

Bestel ‘m hier met gratis verzending en een cadeautje namens mij!

Tijdens een Ladies Night party heb ik ook luchtdrukstimulators, je kunt ze dan ook zien, voelen & natuurlijk bestellen! Boek nu jouw Ladies Night party!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *