Satisfyer Love triangle – Review

Satisfyer lover triangle – Trillen én luchtstimulatie

Goed om te weten: ik heb meer luchtdruk seksspeeltjes, onderandere een Satsifyer One (goude ouwe), Womanizer Pro en natuurlijk Ladies Night’s eigen Mona Losa luchtdruk vibrator. Maar sinds kort heb ik daar de Satisfyer love triangle aan toegevoegd. Daarom heb ik een seksspeeltjes review voor jullie geschreven! Twee mega goede redenen om deze Satisfyer toe te voegen aan jouw collectie seksspeeltjes, of je nu al een luchtdruk speeltje hebt of niet!

1: Dit seksspeeltje is met een app te bedienen! Ook gewoon met de knopjes op het seksspeeltje trouwens. Overal ter wereld te bedienen met de app via een toegangscode. Een op Wifi werkende vibrator dus… Hoe gaaf is dat!

2: Nog een goede reden: dit seksspeeltje is een airstimlator én een vibrator. Dus terwijl jouw clitoris wordt verwend met kleine pufjes lucht trilt dit speeltje ook nog eens heerlijk tegelijk! Geloof mij: Hier wordt je helemaal gelukkig van!

Airstimulator en vibrator in één

Luchtstimulatie zorgt er voor dat de clitoris heel gericht wordt gestimuleerd op een manier die met niets te vergelijken is. Het zorgt voor een heftig orgasme, voor veel vrouwen is ook meerdere keren klaarkomen mogelijk met dit seksspeeltje. Je plaatst het siliconen kapje precies op de goede plek, even zoeken maar zodra je die hebt gevonden weet je het meteen. De Satisfyer love triangle is uniek omdat deze niet alleen een airstimulator is maar ook een vibrator.

Je kunt de twee functies overigens apart van elkaar bedienen. Je kunt er dus ook voor kiezen om één van de twee uit te zetten voor minder heftige stimulatie of om op te bouwen. Naast verschillende niveau’s voor de luchtstimulatie zijn er 3 verschillende continue vibraties en een aantal plaagstandjes. Daar ben ik meestal niet zo’n fan van, maar in combinatie met de pufjes lucht van de luchtstimulatie is zo’n afwisselend patroon echt het einde. Met dit seksspeeltje krijg ik zelf enrom heftige orgasmes die lang aanhouden (soms wel een halve minuut!)

Kortom: De must-have voor ieder nachtkastje! Echt een van de beste seksspeeltjes voor een prima prijs!

Bestel ‘m hier online en ontvang er van mij nog een extra cadeautje bij

Nachtkastje.nl satisfyer love triangle revieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *