Warme massage olie: Massage kaars

Massagekaarsen Flame of Aphrodisia

Het aansteken van een massage kaars luidt de avond in op subtiele wijze. De geur lokt jullie naar de slaapkamer. De was van de kaars veranderd in warme massage olie. Door de vorm met schenktuit en de maximale temperatuur van 42 graden kun je de olie rechtstreeks op de huid gieten. De perfecte olie voor een heerlijke massage. En ook een heerlijk voorspel met een erotische massage!

Vrouwen hebben bewezen meer tijd nodig om in the mood te komen. Ook wanneer één partner een lager libido heeft dan de ander is een erotische massage een fijne manier om te verleiden.

Zorg wel dat je een handdoek over het bed legt, want deze massage olie is vettig en kan vlekken maken. Wil je intiem masseren? Voor de vagina en penis kun je het beste Ladies glide glijmiddel gebruiken. Overigens óók te gebruiken voor massage!

Deze warme geurende massage olie is ook erg geschikt voor een intieme body to body massage.

Hoe werkt de massage kaars:
Steek de kaars aan. Geef de kaars ongeveer 15 minuten de tijd om te smelten naar heerlijke olie. Blaas nu de kaars uit en giet een kleine hoeveelheid massageolie rechtstreeks op de huid of eerst in de hand. Deze massagekaars wordt nooit te heet, de olie wordt maximaal 45 graden.

Deze natuurlijke massageolie kaars bevat natuurlijke ingrediënten zoals soja olie, hennepolie, kokosnoot olie, amandelolie, shea butter en vitamine E. De massageolie hydrateerd de huid. De kaars brandt maximaal 30 uur en is goed voor zo’n 20 tot 30 massages.

The Flame Of Aphrodisia massagekaarsen zijn verkrijgbaar in drie geuren, ik ga ze voor je proberen te beschrijven:
Seductive: Bloemige tonen, zoete, volle, sexy en verleidelijke geur.
Bourbon: Vanille, warm kruidige en houtachtige tonen, zoete en aromatische geur.
Bloodorange: Zoet maar fris, cirtus tonen, vanille, warme kruiden, aromatische volle geur.

Bestel jouw massagekaars nu in de webshop mét een cadeautje bij jouw bestelling. Vanaf 35 euro ontvang je jouw bestelling gratis thuis bezorgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *