Ladies night zomer party

Deze zomer kun je weer een ladies night homeparty boeken zonder maximaal aantal gasten! De Corona maatregelen voor het thuis ontvangen van gasten zijn per 26 juni vervallen! Dus heb jij zin in een leuke vriendinnendag? Een ladies night homeparty is het leukste vriendinnen uitje waarvoor jij de deur niet uit hoeft.

Nodig deze zomer minimaal 6 gasten uit in jouw woonkamer of tuin & ik kom met mijn roze koffer vol leuks langs! Regel jij de aankleding, gasten, hapjes en drankjes? Dan zorg ik voor de rest!

Als gastvrouw mag jij altijd voor 10% van het totale bestelbedrag van de avond extta shoppen! Daarnaast krijg jij, bij een minimale totale besteding van vijfhonderd euro of meer, een luxe seksspeeltje cadeau. Dit cadeau is niet verkrijgbaar tijdend de avond maar echt exclusief voor jou!

Uniek aan een ladies night party met mij zijn mijn goodiebox & goodiebags. Ik leg jou en jouw gasten graag in de watten en hou ontzettend van cadeautjes!

Aan een Ladies night homeparty zijn geen extra kosten verbonden! Ik reis zelf naar Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en omgeving. En ik beloof je: een ladies night party met mij is legenarisch, een Party om jaren later nog met elkaar over te lachen!

Tot snel!
Liefs Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *