Sekshoroscoop Kreeft

Lees jouw seks horoscoop voor jouw volgende levensjaar!

Ben jij een kreeft of deel je ’t bed met een kreeft (’t sterrenbeeld dan…) dan is dit wat jouw aankomend jaar te wachten staat!

Jij hebt dit jaar een hoog libido, geniet er van! En sta er voor open! Een erotisch spel past perfect bij jou, want jij bent altijd in voor het uitproberen van iets nieuws.

Seks horoscoop Singles – Kreeft
Wellicht ben geneigd jezelf aan een soort regel te houden: een minimaal aantal (3? 5? 10? 20?) dates voordat je seks wilt hebben. Dat is nergens voor nodig! Misschien moet je dat eens durven loslaten. Vertrouw gewoon op jouw onderbuikgevoel en geniet vooral ook van het moment!

Seks horoscoop stel / relatie – Kreeft
Je beseft steeds meer hoe belangrijk communicatie is in de slaapkamer. Neem hier samen echt de tijd voor!
Na het vrijen als jullie samen in bed liggen, knuffelen of douchen, dat zijn fijnd momenten om af en toe lekker uitgebreid te praten over seks. Jullie wensen, verlangens, wat fijn is… Want zelf (of juist) als je al langer samen het bed deelt is het belangrijk om te blijven praten over seks. Leuke vragen gezocht? Check Let’s talk about sex, een kaartspel gemaakt door Sexuologe Kaat Bollen. Leuk voor met vriendinnen maar perfect voor met z’n 2e!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *