Ode aan de vrouw

Ieder vrouwenlichaam is uniek, bijzonder, mooi op haar eigen manier. Wees er trots op & accepteer ook de dingen die je minder mooi vindt. Omarm je onzekerheden maar straal: wees zelfverzekerd! Om die boodschap uit te dragen heb ik model gestaan voor @ikbenilana voor haar project @trotsopjelijf.

Een prachtige ode aan de vrouw, zo noem ik het beeld dat Ilana heeft gemaakt van mij, van mijn lichaam. Inclusief litteken, vetrolletjes en imperfecties. Maar juist daardoor zo mooi.
Ilana heeft hersenletsel, NAH. Er is super goed nieuws, er is een experimentele behandeling mogelijk in Amerika! Daarom heeft Ilana een crowdfunding actie opgezet. Wil je haar steunen? Dat kan via GoFundMe.

Check de Crowdfunding pagina

Check de website van Ik ben Ilana en haar prachtige vrouwen torso’s 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *