Consulente worden

De leukste bijbaan

Wil jij de allerleukste bijbaan naast werk, studie of een druk gezin? Wil je jouw eigen agenda bepalen en in jouw omgeving op pad met een koffer vol vrouwvriendelijk erotische producten?
Word mijn collega! Als je wil mag je met mij mee op stage, dan leer ik je álles over sexualiteit, sensualiteit, de producten en natuurlijk de fijne kneepjes van 't vak!
Ben jij 21+, in het bezit van een rijbewijs en auto, durft voor een groep te staan, kan leuk vertellen, wil minimaal 4 parties per maand geven en nu helemaal enthousiast?
Check hier meer info en meld je aan! Vermeld mijn naam dan mag je met mij mee op stage, meteen een knaller van een start!

Wat je krijgt van Ladies NIght

Allereerst natuurlijk een opleidingsdag, een boek van seksuologe Kaat Bollen, een uitgebreide digitale Wiki met producten, ticks en video handleidingen. Tegen een borg ontvang jij een compleet Ladies Night demo pakket inclusief allerlei displays. Voordat je start ga je eerst op stage om te fijne kneepjes van het vak te leren. Vier keer per jaar krijg je een pakketwissel toegestuurd en als een product defect is wordt een nieuwe ook gratis opgestuurd. Daarnaast krijg je professioneel promotiemateriaal zoals flyers, visitekaartjes en afbeeldingen voor social media. Verder ontvang je de unieke Ladies Night Stropdas, tas, toilettas én strandtas.