Speciale gelegenheid?

Vrijgezellen feest voor vrouwen

Gaat jouw vriendin trouwen?
Met een Ladies Night homeparty krijgen jullie een hilarisch vrijgezellenfeest én kunnen jullie lekker shoppen! Het perfecte vrijgezellenfeest voor vrouwen (+ eventueel jullie gay best friend(s).

Cadeau’s voor de bruid:

  • Uniek & Exclusief Ladies Night bruidcadeautje
  • Cadeautje van Michelle voor de huwelijksnacht
  • Voor 10% van het totale bestel bedrag van de avond extra shoppen
  • Wordt er meer dan €500 besteed? Dan ontvangt de bruid óók een luxe toy.

Daarnaast ontvangen alle gasten een klein cadeautje van mij!

Jullie zorgen voor hapjes, drankjes en een gezellig aangeklede locatie. Ik neem mijn roze koffer vol producten mee: van massage en scheren tot erotische producten voor beginners en dames met een vol nachtkastje. We spelen spelletjes en beleven samen een hilarisch en gezellige avond met een erotisch tintje!

Een Ladies Night homeparty als vrijgezellenfeest kan in overleg al vanaf 4 gasten. Voor een Ladies night vrijgezellenfeest geldt een minimale totale besteding van €300. Er zijn géén extra kosten verbonden aan de party.

Ladies Night verjaardagsfeest

Ben je jarig en heb je zin in een hilarische avond met je beste vriendinnen? Of willen jullie jouw jarige vriendin verrassen met een Ladies night surprise party? Nodig mij uit!

Als gastvrouw & jarige mag jij voor 10% van het totale bestelbedrag van de avond incl dat van jouw extra leuks uitzoeken 😍 En wanneer dit minimaal vijfhonderd euro is kies jij ook nog een luxe toy als verjaardagscadeau 🤗

Omdat je jarig bent ontvang je van mij ook een cadeautje en ik neem cadeautjes mee voor jouw gasten! 😍

Jij zorgt voor lekkere hapjes, zet de drankjes koud en zorgt voor een gezellig aangeklede woonkamer of tuin. Ik neem mijn roze koffer vol producten mee: van massage en scheren tot erotische producten voor beginners en dames met een vol nachtkastje. We spelen spelletjes en beleven samen een hilarisch altijd met een erotisch tintje!

Een Ladies Night homeparty voor jouw verjaardag of als surprise party kan vanaf een minimale besteding €300. Dit bedrag kan verdeeld worden onder de dames. Ee zijn géén extra kosten aan de party verbonden.

Studentenfeest of Dispuutfeest Ladies only

Zoek je een écht leuke invulling van jullie studentenfeest, dispuutfeest of jaarafsluiting? Nodig alle ladies & gay heren uit voor een Ladies Night homeparty!

Jij mag als gastvrouw voor 10% van het totale bedrag van de avond extra shoppen. We kunnen dit bedrag ook in de vorm VN één of meerdere giftcards verloren.

Wordt er meer dan €500 besteed? Dan ontvang je óók een luxe toy cadeau. Ook dit cadeau kunnen we verloten. Daarnaast neem ik cadeautjes mee voor alle gasten!

Jullie zorgen voor hapjes, drankjes en een gezellig aangeklede ruimte. Ik neem mijn roze koffer vol producten mee: van massage en scheren tot erotische producten voor beginners en dames met een vol nachtkastje. We spelen spelletjes en beleven samen een hilarisch altijd met een erotisch tintje!

Een Ladies Night homeparty als studentenfeest of dispuutfeest kan met een minimale totale besteding van €300. Aan de party zijn geen verdere kosten verbonden.

Ladies night mee op vakantie

Ga jij op vakantie in Nederland ergens in de buurt van Arnhem (bijvoorbeeld op de Veluwe, in de Achterhoek of de Betuwe…) & heb jij zin in een super leuke avond met vriendinnen?

Nodig ze allemaal uit voor een Ladies Night homeparty!

Als (vakantie) gastvrouw mag jij ter waarde van 10% van het totaal bedrag van de middag extra shoppen! Bij een totale besteding vanaf €500 ontvang je ook nog eens een luxe toy cadeau! Ook neem ik kleine cadeautjes voor de gasten mee.

Houden jullie een vriendinnen weekend? Ook dan kun je mij uitnodigen voor een super gezellige avond! We kunnen een giftcard ter waarde van het extra bedrag en eventueel het gastvrouw cadeau verloten onder alle dames (die iets hebben besteld)

Jullie zorgen voor hapjes of steekt de barbecue aan, zet de drankjes koud, waarschuwt de buren en kleed de party locatie aan. Ik neem mijn roze koffer vol producten mee: van massage en scheren tot erotische producten voor beginners en dames met een vol nachtkastje. We spelen spelletjes en beleven samen een hilarische avond met een erotisch tintje!

Voor vakantie Ladies night parties, vriendinnen weekenden & verrassing parties geldt een minimale totale besteding van €300. Aan de party zijn geen extra kosten verbonden.

Housewarming Ladies Night party

Zoek je een écht leuke invulling van jouw housewarming? Maak het hot! Nodig jouw vriendinnen uit voor een Ladies Night homeparty!

Jij mag als gastvrouw voor 10% van het totale bedrag van de avond extra shoppen! Wordt er meer dan €500 besteed? Dan ontvang je óók een luxe toy cadeau. Daarnaast neem ik cadeautjes mee voor de gasten!

Jij zorgt voor hapjes, drankjes en een gezellig aangeklede spik splinternieuwe woonkamer of tuin. Ik neem mijn roze koffer vol producten mee: van massage en scheren tot erotische producten voor beginners en dames met een vol nachtkastje. We spelen spelletjes en beleven samen een hilarisch altijd met een erotisch tintje!

Een Ladies Night homeparty als housewarming kan met een minimale totale besteding van €300. Aan de party zijn geen verdere kosten verbonden.